Råvare, produksjon og kvalitet (RM-RMF vg1)
Felles programfag sammen med:Bransje og arbeidsliv (RM-RMF vg1)
Råvarer, tilberedning og produksjon
Å foredle råvarene på en god måte er viktig både for å framheve smaken, øke holdbarheten og jobbe på en bærekraftig god måte. Best mulig tilberedning og produksjon i alle ledd er viktig for god økonomi i bedriften du skal jobbe i.
Desserter og kaker
Mange er glad i desserter og kaker, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. I dette søte emnet vil du lære om forskjellige typer desserter og kaker, hvordan de lages, og hvordan du kan servere dem på en kreativ og smakfull måte som vil imponere gjestene.
Desserter
Etter en salt middag smaker det ofte godt med noe søtt eller syrlig. Dessertens oppgave er å runde av måltidet og sette prikken over i-en. Desserter kan lages i utallige variasjoner, og de er som oftest en opplevelse for både øyne og gane.