Råvare, produksjon og kvalitet (RM-RMF vg1)
Felles programfag sammen med:Bransje og arbeidsliv (RM-RMF vg1)
Råvarer, tilberedning og produksjon
Å foredle råvarene på en god måte er viktig både for å framheve smaken, øke holdbarheten og jobbe på en bærekraftig god måte. Best mulig tilberedning og produksjon i alle ledd er viktig for god økonomi i bedriften du skal jobbe i.
Desserter og kaker
Mange er glad i desserter og kaker, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. I dette søte emnet vil du lære om forskjellige typer desserter og kaker, hvordan de lages, og hvordan du kan servere dem på en kreativ og smakfull måte som vil imponere gjestene.
Julegodt
Julen er ei tid for glede, tradisjoner og ikke minst deilige smaker. I dette emnet tar vi deg inn i den søte verdenen av julegodt, hvor konditoren gir deg gode tips og råd for å skape noen magiske øyeblikk i juletida.