Hopp til innhold

Oppgaver og aktiviteter

Vippa-konseptet

I denne oppgaven skal dere på bakgrunn av videoen nedenfor blant annet formulere forslag til forretningsidé og mål for Vippa. Jobb gjerne i par.
Fargerik veggillustrasjon på mathallen Vippa i Oslo. Foto.

I videoen under forteller Kaja Skovborg-Hansen, som er daglig leder for mathallen Vippa, om bakgrunnen til Vippa og om hvordan hun endte opp med å bli daglig leder der.

Oppgave

  1. Skriv ned det dere mener er en passende formulering av Vippas forretningsidé.

  2. Formuler noen forslag til mål for Vippa.

  3. Beskriv aktuelle målgrupper for Vippa.

  4. På hvilken måte er Vippa-konseptet nytenkende og bærekraftig?

  5. Diskuter svarene deres i klassen.

CC BY-SASkrevet av Elisabeth Thoresen Olseng og Cathrine Meyer Johansen.
Sist faglig oppdatert 19.04.2023

Læringsressurser

Forretningsidéer og mål