Steke eller koke?
Stek ei skive indrefilet i ei stekepanne til du mener den er ferdig stekt.
Stek ei skive bankekjøtt eller rundstek i ei stekepanne til du mener den er ferdig stekt.
Smak på begge skivene, og finn ut hvilken du mener er best på smak og konsistens.
Kok ei skive indrefilet i en kjele med kraft i cirka to timer.
Kok ei skive bankekjøtt eller rundstek i en kjele med kraft i cirka to timer.
Smak på begge, og finn ut hvilken du mener er best på smak og konsistens.
Ble det noen forskjell på smak og konsistens på indrefilet og bankekjøtt/rundstek som kokt eller stekt?
Hva tror du er grunnen til det eventuelt ble forskjell på smak og konsistens?
Hvordan vil du anbefale å tilberede en indrefilet for at den skal smake best mulig?
Hvordan vil du anbefale å tilberede ei skive bankekjøtt eller rundstek for at den skal smake best mulig?