Hopp til innhold
Fagartikkel

Mat fra naturen

Her får du tips til mat du kan lage av det du høster fra naturen.

Følg lenkene for å se oppskrifta.

Bær

Blåbærsyltetøy
Bringebærsyltetøy (kokt)
Bringebærsyltetøy (rørt)
Bærdessert
Bærsmoothie
Rognebærgele
Rognebærsyltetøy
Syltetøy på tur
Tyttebærsyltetøy (kokt)
Tyttebærsyltetøy (rørt)
Tyttebærdrikk

Sopp

Kantarellsuppe
Soppsaus
Steinsopp (varm)

Ville vekster

Bjørkesaft
Brenneslesuppe

Fisk og sjømat

Fisk stekt på fjøl
Fiskesuppe
Kystsalater
Saltvannsfisk, kokt

CC BY-NC-SA 4.0Skrevet av Kolbjørn Ekker, Jan Bolle og Oddbjørg Vatn Slapgaard.
Sist faglig oppdatert 22.11.2018