Hopp til innhold
Veiledning

Mal for praksislogg for restaurant- og matfag

Her er et eksempel på hvordan du kan skrive logg fra arbeidsdagene i praksis.

Når du er i praksis, skal du velge ut noen kompetansemål fra vg3 som du skal fokusere spesielt på. Etter du har valgt ut for eksempel fem kompetansemål, må du konkretisere disse målene. Hva innebærer de for deg på din praksisplass? Dersom du er utplassert i ferskvarehandlerfaget og har valgt kompetansemålet legge opp disker, eksponere og selge kalde og varme produkter og andre ferskvarer, må du konkretisere hva det vil si å legge opp en ferskvaredisk i bedriften du er utplassert i. Det kan for eksempel være at du beskriver hvilke prinsipper du har fulgt for å bygge opp en ferskvaredisk som frister kundene til å handle.

Det er fint å legge inn bilder i loggen som illustrerer arbeidsoppgavene du har utført. Har du for eksempel jobbet med å legge opp en ferskvaredisk, kan du ta bilde av det og sette det inn i loggen. Men husk å avklare med arbeidsgiver om det er greit at du tar bilder.

Dato:

Utfyllende svar

Andre kommentarer

Arbeidstid

Generelle arbeidsoppgaver denne dagen

Hvilke arbeidsoppgaver har jeg utført innenfor de utvalgte kompetansemålene?

Første valgte kompetansemål fra vg3
- konkretisering av hva det innebærer av arbeidsoppgaver for deg som elev

Andre valgte kompetansemål fra vg3
- konkretisering av hva det innebærer av arbeidsoppgaver for deg som elev

Tredje valgte kompetansemål fra vg3
- konkretisering av hva det innebærer av arbeidsoppgaver for deg som elev

Fjerde valgte kompetansemål fra vg3
- konkretisering av hva det innebærer av arbeidsoppgaver for deg som elev

Femte valgte kompetansemål fra vg3
- konkretisering av hva det innebærer av arbeidsoppgaver for deg som elev

Nye arbeidsoppgaver som jeg ikke har utført tidligere

Veiledning jeg har fått i dag

Sammenheng med det jeg har lært på skolen

Min egen trivsel på arbeidsplassen

Annet jeg vil fortelle fra dagen

I dag har jeg lært