Læringsressursar
Partering, farse og deig
Fagstoff
Kjøtdeig og kjøtfarsar
KjernestoffPartering og bruk av kjøt
KjernestoffStykkingsdelar
KjernestoffFrå råvare til produkt
KjernestoffDet ville kjøttet
KjernestoffGrovoppdeling av svin
KjernestoffOppdeling av lår i alle sine deler
KjernestoffGrovoppdeling av lam i de enkelte deler
KjernestoffEt lår - fire retter
KjernestoffUtbeining av lammelår
KjernestoffGrovoppdeling av halv storfe
KjernestoffUtbeining av storfelår
KjernestoffUtbeining av storfebog
KjernestoffProduksjon av deigar
KjernestoffProduksjon av farse
KjernestoffKjøttfarse
KjernestoffKjøttkaker
KjernestoffSlik steker du kjøttdeig
KjernestoffSlik lager du karbonade
Kjernestoff
Oppgaver og aktiviteter
Temaoppgåve – Kjøt del 1
KjernestoffTemaoppgåve – Kjøt del 2
KjernestoffStorfe – oppdeling
KjernestoffSvin – oppdeling
Kjernestoff- Kjernestoff
Lam – oppdelingDu er her
Kontrollspørsmål Deigar og farsar
KjernestoffKontrollspørsmål Storfe, lam og svin
Kjernestoff