Lær deg de ulike serveringsmetodene samt hvorfor og hvordan du klargjør, rydder og serverer i restauranten.
Teorioppgaver om servering
Bruk fagstoffet under servering, og finn svarene på spørsmålene.
- Hva er engelsk servering?
- Hva er amerikansk servering?
- Hva er fransk servering?
- Hvilke fire serveringsteknikker inngår i russisk servering?
- Nevn tre grunner til at vi flamberer?
- Fra hvilken side av gjesten skjenker vi?
- Fra hvilken side av gjesten rydder vi av glass og tallerkener?
- Hva er gripebestikk?
- Nevn noen anledninger der vi bruker gripebestikk?
- Hva er 2. servise?
- Hva er en kuvert?
- Skal salt og pepper være på bordet under hele måltidet?
- Hvordan er standardgrepet for bæring av tre tallerkener?
- Hvorfor polerer vi alt dekketøy?
CC BY-SAWritten by: Hege Resell Amdahl.
Last revised date 09/28/2022