Læringsressurser
Fisk
Fagstoff
- Kjernestoff
FiskDu er her
Sjømat – fisk
KjernestoffFisk er sunt
KjernestoffHvordan vurdere kvaliteten på fisk
KjernestoffKjøling, frysing og innpakning
KjernestoffFiskeleksikon
KjernestoffSkreifiske
KjernestoffHoldbarhet for fisk
KjernestoffMerkeordning for fiskeprodukter
KjernestoffSlik bevares fiskens kvalitet
KjernestoffSkinnstekt laks
KjernestoffTorsk med lever og rogn
KjernestoffFiskefarse
KjernestoffFiskekaker
KjernestoffFisk – fangstbehandling
KjernestoffLaksepate
KjernestoffOljeposjert laks
KjernestoffOvnsbakt laks
KjernestoffTorsk - Charles Tjessem
KjernestoffPlussprodukter
KjernestoffFiletering av laks
KjernestoffFiletering av fisk
KjernestoffKonservering av fisk
KjernestoffSushi
Kjernestoff
Oppgaver og aktiviteter
Temaoppgave Sjømat
KjernestoffFordypningsoppgave – fisk
KjernestoffTemaoppgave - Fisk
Kjernestoff