Hopp til innhold

Serier

Podkast med lederen Stine Trygg-Hauger

Her kan du lytte til en podkast med Stine Trygg-Hauger der hun snakker om ledelse. Da podkasten ble spilt inn, var Stine Trygg-Hauger administrerende direktør for Clas Ohlson.
Stine Trygg Hauger under NHOs årskonferanse i Oslo Spektrum, 2021.  Foto.
Åpne bilde i et nytt vindu

Stine Trygg-Hauger

Stine Trygg-Hauger begynte å jobbe i butikk som 15-åring og fikk en lederstilling i Clas Ohlson allerede som 27-åring. Stine er opptatt av å bli kjent med hele virksomheten, også de som jobber i butikkene. Hun synes det er viktig å snakke med kunder og lære om sortimentet i butikkene.

Stine Trygg-Hauger har stor tro på at hvis vi har det gøy på jobb, har fornøyde medarbeidere og setter kundene først, så vil kundene også være fornøyde.

Da podkasten ble spilt inn, var Stine Trygg-Hauger administrerende direktør for Clas Ohlson. I 2021 tok hun over som norgessjef for XXL, og nå er hun direktør i Vinmonopolet.

Du finner podkasten med Stine Trygg-Hauger nedenfor. Hele klassen kan høre podkasten sammen i klasserommet. Eller hva med å gå en liten tur mens du hører på? Ha gjerne en felles refleksjonsrunde i klasserommet etterpå.

Ung kvinne smiler og ser opp på snakkeboble med teksten "Markedsføring og ledelse". Ved siden av henne er det seks ulike ikoner: ropert, lyspære, tannhjul, stigende graf, globus og mobiltelefon. Illustrasjon.
Markedsføring og ledelse

Ledelse og intern markedsføring

Da podkasten ble spilt inn var Stine Trygg-Hauger administrerende direktør for Clas Ohlson. I 2021 byttet hun jobb og ble norgessjef for sportskjeden XXL.

0:00
-0:00

Reflekter i klassen

  • Hva lærte dere av denne podkasten?

  • Diskuter hvorfor god ledelse er viktig for å lykkes med virksomhetens markedsføringsstrategi.

CC BY-SASkrevet av Elisabeth Thoresen Olseng.
Sist faglig oppdatert 08.02.2021

Læringsressurser

Personale og ledelse