Njuike sisdollui
Fállu
Oza
Vállje giela
Čálit sisa
NDLA ovdasiidu
|
Naturfag (RM)
Naturfag (RM)
Čájet gealbomihttomeari
Om naturfag
Dutkan, metodat ja modeallat
Utforskning, risiko og rapport
Teknologi og bærekraft
Biebmoávdnasat
Biebmodoallu
Mikroorganismer
Stoffer og materialer
Stoffer og materialer
Undersøk egenskaper til stoffer og materialer som du møter i ditt programområde og til daglig.
Oahppanresurssat
Stoffer og materialer
Lassiávnnas
Fágaávnnas
Bærekraftige materialer og produkter
Stoffer og blandinger
Organiske stoffer
Plásta
Syrer og baser
Antioksidanter
Vann
Emballasje og emballering
Sensorikk
Organiske stoffer – e-forelesning
Surt
pH
Vann – e-forelesning
Bargobihtát ja doaimmat
Oppsummeringsoppgaver – stoffer
Aggregattilstander
Emulsjoner og miceller
Hvorfor blandes ikke olje og vann?
Plast og emballasje i kokk- og servitørfag
Grunnsmakene
Smakstest av økologiske varer
Smak på te
Kjøtt eller vegetar – ett fett?
Forsøk: Egenskapene til ulike typer plast
Forsøk: Lag din egen bioplast
Forsøk: Tetthet og løselighet til ulike stoffer
Forsøk: Lag såpe
Forsøk: Lag majones
Demoforsøk: Magisk egg
Demoforsøk: Rask rusting
Lag sjokoladekuler
Forsøk: Hvor super er supermaten?
Logge sisa Feide bokte