Hopp til innhald

  1. Home
  2. Kokk- og servitørfag Vg2ChevronRight
  3. Økonomi og salChevronRight
  4. Etikk og miljøChevronRight
SubjectEmne

EMNE

Etikk og miljø

Etisk tenking og arbeid er viktig for å jobbe for eit berekraftig samfunn og miljø. Du er ein viktig persom som skal jobbe i mange år, og du bør derfor ha ei medviten haldning til etikk og mat.

Matsøppel. Foto

Dette emnet vil gi deg kunnskap og ei betre forståing for etisk tenking innan restaurant- og matbransjen. Kvifor ikkje kaste mat? Korleis gjere fullt ut bruk av råvarene og ta i bruk nye og ukjende råvarer? Om du ikkje kan behandle avfall riktig, eller treng ei oppfrisking, får du det her.

Læringsressursar

Etikk og miljø

Kva er kjernestoff og tilleggsstoff?
SubjectEmne

Fagstoff

SubjectEmne

Oppgaver og aktiviteter