I denne filmserien kan du lære deg det grunnleggjande ved tillaginga av sushi.
Kva treng ein for å lage sushi?
Korleis koke sushi-ris?
Korleis lage maki-sushi?
Korleis lage nigiri-sushi?
Korleis lage sashimi?
Korleis lage ura-maki-sushi?
Læringsressursar
Fisk
Fagstoff
Fisk
KjernestoffSjømat – fisk
KjernestoffFisk er sunt
KjernestoffKorleis vurdere kvaliteten på fisk
KjernestoffKjøling, frysing og innpakking
KjernestoffFiskeleksikon
KjernestoffSkreifiske
KjernestoffHaldbarheit for fisk
KjernestoffMerkeordning for fiskeprodukta
KjernestoffSlik bevarast fiskens kvalitet
KjernestoffSkinnstekt laks
KjernestoffTorsk med lever og rogn
KjernestoffFiskefarse
KjernestoffFiskekaker
KjernestoffFisk – fangsthandsaming
KjernestoffLaksepate
KjernestoffOljeposjert laks
KjernestoffOvnsbakt laks
KjernestoffTorsk - Charles Tjessem
KjernestoffPlussprodukter
KjernestoffFiletering av laks
KjernestoffFiletering av fisk
KjernestoffKonservering av fisk
Kjernestoff- Kjernestoff
SushiDu er her
Oppgaver og aktiviteter
Temaoppgåve – Sjømat
KjernestoffFordjupingsoppgåve – fisk
KjernestoffTemaoppgåve - Fisk
Kjernestoff