Om fagetHer finn du nyttige verktøy for lærarar og elevar til støtte i arbeidet med faget restaurant- og matfag Vg1.
ServiceÅ yte god service er viktig i restaurant- og matfaga. Det finst ulike former for service.
Kommunikasjon og relasjonsbyggingGode relasjonar både internt i bedrifta og eksternt til kundar er viktig for trivsel på arbeidsplassen og for å gi kundane ei god oppleving av bedrifta.
Yrka innan restaurant- og matfagInnanfor restaurant- og matfaga kan du utdanne deg til mange spennande og kreative yrke.
FaguttrykkKvar bransje har sitt eige fagspråk med sine eigne ord og uttrykk. Dette kallar vi faguttrykk, og dette er må ein fagarbeidar kunne.
Etikk og arbeidsmoralEin kan reise mange etiske spørsmål i det daglege arbeidet. Kunnskap er ein viktig føresetnad for å gjere riktige etiske vurderingar.
Partane i arbeidslivetKorleis samarbeider partane i arbeidslivet for å utvikle arbeidslivet? I arbeidslivet har både arbeidsgivarar og arbeidstakarar sine eigne organisasjonar.
FørstehjelpFørstehjelp er den hjelpa du skal utføre når du oppdagar uhell, sjukdom eller skade.