Skip to content
Menu
Search
Choose language
Log in
NDLA frontpage
|
Natural science (SR)
Natural science (SR)
Show competence goals
Om naturfag
Forskning, metoder og modeller
Utforskning, risiko og rapport
Teknologi og bærekraft
Næringsstoffer
Kosthold
Livsløpet til materialer og produkter
Kosthold
Maten vi spiser, har stor innvirkning både på miljøet og helsa vår. Derfor er det viktig å være klar over hvilke konsekvenser kostholdet vårt har, både for oss selv og for kloden.
Learning content
Kosthold
Show additional content
Learning Path
Bærekraftig mat
Livsstilsløgner
Subject Material
Et variert kosthold
Kostholdet påvirker helsen din
Livsstil
Bærekraftig mat
Hvordan kan vi sikre et bærekraftig kosthold?
Helse og livsstil – e-forelesning
Tasks and Activites
Test deg selv om kosthold og helse
Livsstilsvaner hos norske ungdommer
Hvem har ansvaret for helsa di?
Hvorfor biter vi på kostholdstrender?
Forsøk: Hvor super er supermaten?
Bør vi droppe superfrukten avokado?
Kjøtt eller vegetar – ett fett?
Har du et bærekraftig kosthold?
Utforsk ditt eget kosthold
Design eget forsøk: blodsukkermåling
Kokkekamp for kloden
Livsstilen din
Ask NDLA
Log in with Feide