Hopp til innhold

Våre samarbeid

NDLA har et mangfold av samarbeidspartnere i alle deler av virksomheten.

NDLA er laget i samarbeid med dyktige lærere og elever. Derfor har vi etablert et pilotskolesamarbeid hvor lærere og elever tester ut de nye ressursene og læremidlene våre. Samarbeidet er essensielt for å sikre at vi hele tida utvikler læringsressurser som er relevante og brukervennlige, og som bidrar til god læring.

Norgeskart som viser hvor de videregående skolene NDLA samarbeider med skoleåret 2023/2024, ligger. De videregående skolene er Sjøvegan i Troms, Mosjøen i Nordland, Ole Vig i Trøndelag, Nordahl Grieg i Vestland, Årstad i Vestland, Nesbru i Akershus, Hvam i Akershus og Tvedestrand i Agder. Illustrasjon.
Åpne bilde i et nytt vindu

I tillegg har fagredaksjonene dialog med fageksperter fra universiteter og høyskoler, kompetansesentre og bransjer for yrkesfagene våre når vi utvikler lærestoffet. Noen eksempler på dette er samarbeidene vi har med Dembra (Demokrati mot fordommer og utenforskap), Universitetet i Agder, Statistisk sentralbyrå, Samtavla ved Universitetet i Oslo og Norsk Elektroteknisk Komite (NEK).

NDLA har som visjon å være med på å skape framtidas læring. Derfor er innovative aktører innen læringsteknologi viktige for oss. Hvert år går om lag halvparten av utgiftene våre til innkjøp i dette markedet. Disse innkjøpene gir oss verdifulle samarbeid, og de bidrar til at innovative aktører i Norge får viktig stimuli. Kunnskapsbedriften Tidvis i Oslo er et eksempel på en slik type samarbeid.