NDLA

Velkommen til NDLA restaurant- og matfag Vg1!

I NDLA restaurant- og matfag Vg1 kan du finne et mangfold av læringsressurser til alle kompetansemålene for restaurant- og matfag Vg1. Fagstoffmenyen er bygd opp etter programfagene, og kan følges ...

Sjømat – skall- og bløtdyr

Vi har en lang kystlinje og muligheter for å fange mange ulike sorter skjell og krepsdyr. Det finnes...

Les mer

Grønnsaker

Smakskombinasjoner, fargenyanser og tilberedningsmetoder er nesten uendelige når det gjelder...

Les mer

Personlig hygiene – trygg mat

Når vi jobber med mat er det viktig med en god personlig hygiene slik at vi ikke overfører egne...

Les mer

Partering og bruk av sau og lam

Partering av kjøtt, og forslag til hva du kan bruke de ulike delene til av storfe, svin, sau og lam.

Les mer

Våre brukere mener

Siste kommentarer

  • Publiseringsdato

    20/03/2013 - 10:26

    Administrator on Folkehelse, 2014-10-29 09:56:42

  • dato og årstall

    Når er denne nettsiden opprettet? Dato og år. Synes den var så bra så jeg skal bruke den i en oppgave men jeg finner ikke årstall her inne.

    aina kathrin frostad on Folkehelse, 2014-10-26 12:33:05

Kontakt oss