Hopp til innhold

  1. Home
  2. Restaurant- og matfag Vg1ChevronRight
  3. Yrker i bransjenChevronRight
SubjectEmne

EMNE

Yrker i bransjen

En kokk, to servitører og en baker poserer. Foto.

Som yrkesfagarbeider innen matfagene har du en svært viktig rolle med å lage og servere trygg og næringsrik mat til næringer og virksomheter. Bransjen vokser i stor skala, både nasjonalt og internasjonalt, og det er et stort behov for arbeidskraft.

Bransjen er i stadig endring, og nye mattrender kommer til. Dette vil gjøre jobben som fagarbeider spennende og utfordrende.

Innen restaurant- og matfagene kan du utdanne deg videre til 12 ulike yrker. I dette emnet kommer du til å få kunnskap om de ulike yrkene og hvilke egenskaper og kvalifikasjoner du bør ha for å utdanne deg til dem.

Læringsressurser

Yrker i bransjen

SubjectEmne

Fagstoff

SubjectEmne

Oppgaver og aktiviteter