Hopp til innhold
TasksAndActivitiesOppgaver og aktiviteter

Oppgave

Vippa-konseptet

I denne oppgaven skal dere på bakgrunn av videoene nedenfor blant annet formulere forslag til forretningsidé og mål for Vippa. Jobb gjerne i par.

FooterHeaderIconFooter iconLK20
Fargerik veggillustrasjon på mathallen Vippa i Oslo. Foto.

Mathallen Vippa

I videoen under forteller Kaja Skovborg-Hansen, som er daglig leder for mathallen Vippa, om bakgrunnen til Vippa og om hvordan hun endte opp med å bli daglig leder der.

I videoen under forteller Kaja Skovborg-Hansen videre om oppstarten av Vippa, og at hun er opptatt av å skape muligheter for matentreprenører som vil teste ut konseptet sitt.

Oppgave

  1. Skriv ned det dere mener er en passende formulering av Vippas forretningsidé.

  2. Formuler noen forslag til mål for Vippa.

  3. Beskriv aktuelle målgrupper for Vippa.

  4. På hvilken måte er Vippa-konseptet nytenkende og bærekraftig?

  5. Diskuter svarene deres i klassen.

Sist oppdatert 12.04.2021
Tekst: Elisabeth Thoresen Olseng og Cathrine Meyer Johansen (CC BY-SA)

Læringsressurser

Forretningsidéer og mål

Hva er kjernestoff og tilleggsstoff?

Fagstoff

Oppgaver og aktiviteter

Kildemateriale