Hopp til innhald

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss! Vi elsker konstruktiv kritikk, ris og ros, og vi vil gjerne ha tips hvis det er noe som ikke virker.

Feil? Innspill? Ros eller ris? Det aller enkleste er om du trykker på “Spør NDLA” og deretter velger “Ta kontakt med oss” mens du er inne på den sida du har innspill om. Da ser vi nemlig hvilken side det gjelder.

Vet du ikke hvem du skal kontakte? Ta gjerne kontakt med oss via supportsystemet vårt, så hjelper vi deg videre. Vi tar også imot henvendelser til hjelp@ndla.no, og dette er også den adressa du får svar fra. Vi svarer vanligvis i løpet av to arbeidsdager, sjekk gjerne i spam/useriøs e-post-mappa om vi har havnet der.

Generelt

Bilete: NDLA CC BY-SA
Kontakt NDLA
Support, støtte og tilbakemeldinger

Ta gjerne kontakt med oss via supportsystemet vårt, eller send en e-post til for generelle henvendelser, tips, feil eller faglige innspill, så hjelper vi deg videre til rett person. Vi kan dessverre ikke hjelpe deg med oppgaver eller lekser.

Nøkkelpersonar

Smilende mann i svart skjorte.
Bilete: Tom Knudsen CC BY-SA
Sigurd Trageton
dagleg leiar og ansvarleg redaktør, Vestland fylkeskommune

Sigurd har variert leiarerfaring frå utdanningssektoren, både frå vidaregåande skule og frå universitets- og høgskulesektoren. Han har òg jobba med internasjonalisering i utdanning. Ansvarsområda hans dekker mellom anna utdanning/opplæring/studiekvalitet, økonomi, HR, strategi og IT-utvikling og -drift.

Kvinne i svart topp.
Bilete: Tom Knudsen CC BY-SA
Margreta Tveisme
pedagogisk leiar, Vestland fylkeskommune

Margreta er pedagogisk leiar i NDLA. Ho har tidlegare jobba som fagleiar med ansvar for pedagogisk utviklingsarbeid ved Nordahl Grieg videregående skole. Ho er lektor med undervisningskompetanse i norsk og engelsk.

Kvinne i grønn overdel.
Bilete: Tom Knudsen CC BY-SA
Hilde Schjølberg Evensen
leiar for kommunikasjon og marknad, Vestland fylkeskommune

Hilde er kommunikasjons- og marknadsleiar i NDLA. Ho er utdanna journalist og har jobba som det i ei årrekke. I tillegg har ho bakgrunn som lærar i vidaregåande skule.