Hopp til innhold

Vedlegg til oppgaven P for Produkt

Teksten beskriver to produkter som Peppes Pizza hadde i sortimentet sitt i 2010, da de lanserte «Peppes hjemmelagde» for første gang. Oppgaven krever at teksten framstår i originalform og er ikke ment som reklame for Peppes Pizza.

Nå deler vi hemmeligheten med deg

Nå har Peppes endelig kommet til butikken! Alle produktene er laget med ekte råvarer etter den originale resepten fra 1970, fra Peppes restauranter. Konseptet "Lag Peppes pizza hjemme" er så enkelt og lettvint at alle greier det! Produktene passer til langpannestørrelse eller til to små pizzaer. I Peppes lever vi etter mottoet: Den beste tiden er den du deler med andre.

Peppes orginale pizzabunnmiks. Foto.
Peppes originale pizzabunnmiks

Peppes originale pizzabunn er laget etter den originale Peppes-resepten og er blitt kjent på grunn av den gode smaken på restaurantene i over 35 år. Pizzabunnmiksen kommer i en 500-grams pose som bare skal tilsettes lunkent vann. Miksen inneholder gluten.

Peppes speltbunnmiks. Foto.

Peppes speltbunnmiks

Peppes pizzabunn med speltmel har en fyldig og god aroma og gir en deilig metthetsfølelse som varer lenge. Sunn pizzaglede med 100 % speltmel! Pizzabunnmiksen kommer i en 500-grams pose som bare skal tilsettes lunkent vann. Miksen inneholder gluten

CC BY-SASkrevet av Kristoffer Heide Kitterød og Peppes Pizza.
Sist faglig oppdatert 05.03.2017