NDLA

De beste ungdomsbedriftene i Agder

Adenta UB fra Drottningborg og Coffee Bags UB fra Lister vgs avdeling Flekkefjord skal representere Aust- og Vest-Agder i NM for ungdomsbedrifter 2015.

Kunnskap om snøskred kan redde liv

Påsken står for døren, og tusenvis av nordmenn reiser snart til fjells. På denne tiden av året er faren for snøskred stor. Vi gir deg noen gode råd om sikker ferdsel i fjellet, og hva du bør gjøre hvis du er uheldig og opplever et snøskred.

Pianostemming og pianoteknikk

Pianostemmeren reparerer, regulerer og foretar stemming av pianoer og flygler. Et klaver består av mellom 10.000 og 12.000 forskjellige enkeltdeler i tre, filt, skinn, jern og andre materialer. Pianostemmeren må derfor ha gode materialkunnskaper for å velge og bruke materialer på en korrekt måte....

Salg i reiselivet

Å selge reiselivsprodukter har mye til felles med salg av andre produkter som er en kombinasjon av en håndgripelig, konkret del og av ulike tjenester. Den håndgripelige delen er det forholdsvis enkelt å gjøre rede for....

Enkeldans

Enkeldans har stort fartspotensiale i lett terreng. Kommer du for eksempel fra utforkjøring som flater ut, kan du beholde trykket på en effektiv måte. I enkeldans kan du legge inn enda tyngre gir enn i dobbeldans.

Lyd i film

Lyden er en viktig del av filmopplevelsen. I denne undervisningspakka lærer du om samspillet mellom lyd og bilde i en filmproduksjon.

Kontakt oss