Skip to content
Menu
Search
Choose language
Choose language
Log in
NDLA frontpage
Natural science (DT)
Natural science (DT)
Show competence goals
Om naturfag
Forskning, metoder og modeller
Utforskning, risiko og rapport
Teknologi og bærekraft
Næringsstoffer
Kosthold
Stoffer og materialer
Livsløpet til materialer og produkter
Kosthold
Maten vi spiser, har stor innvirkning både på miljøet og helsa vår. Derfor er det viktig å være klar over hvilke konsekvenser kostholdet vårt har, både for oss selv og for kloden.
Image:
Maskot, NTB
/
CC BY-NC 4.0
Learning content
Kosthold
Show additional content
Learning Path
Bærekraftig mat
Learning path
Livsstilsløgner
Learning path
Subject Material
Kostholdet påvirker helsen din
Subject material
Livsstil
Subject material
Bærekraftig mat
Subject material
Hvordan kan vi sikre et bærekraftig kosthold?
Subject material
Helse og livsstil – e-forelesning
Subject material
Kostrådene fra helsemyndighetene
Subject material
Tasks and Activites
Test deg selv om kosthold og helse
Task and activities
Livsstilsvaner hos norske ungdommer
Task and activities
Hvem har ansvaret for helsa di?
Task and activities
Hvorfor biter vi på kostholdstrender?
Task and activities
Forsøk: Hvor super er supermaten?
Task and activities
Bør vi droppe superfrukten avokado?
Task and activities
Kjøtt eller vegetar – ett fett?
Task and activities
Har du et bærekraftig kosthold?
Task and activities
Utforsk ditt eget kosthold
Task and activities
Design eget forsøk: blodsukkermåling
Task and activities
Kokkekamp for kloden
Task and activities
Livsstilen din
Task and activities