NDLA

Velkomen til NDLA restaurant og matfag Vg1!

I NDLA restaurant- og matfag Vg1 kan du finne eit mangfald av læringsressursar til alle kompetansemåla for restaurant- og matfag Vg1. ...

Sjømat – skal- og blautdyr

Vi har ei lang kystlinje og høve til å fange mange ulike sortar skjel og krepsdyr. Det finst òg ein...

Les meir

Grønsaker

Smakskombinasjonane, fargenyansane og tillagingsmetodane er nesten uendelege når det gjeld...

Les meir

Personlig hygiene – trygg mat

Når vi jobber med mat er det viktig med en god personlig hygiene slik at vi ikke overfører egne...

Les meir

Partering og bruk av sau og lam

Partering av kjøt, og forslag til kva du kan bruke dei ulike delane til av storfe, svin, sau og lam.

Les meir

Brukarar meiner

Nye kommentarar

  • Publiseringsdato

    20/03/2013 - 10:26

    Administrator on Folkehelse, 2014-10-29 09:56:42

  • dato og årstall

    Når er denne nettsiden opprettet? Dato og år. Synes den var så bra så jeg skal bruke den i en oppgave men jeg finner ikke årstall her inne.

    aina kathrin frostad on Folkehelse, 2014-10-26 12:33:05

Kontakt oss