Hopp til innhold
Utsnitt fra filmen Suck me Shakespeer.
SharedResourceDelte ressurser

Spillefilm

Suck me Shakespeer (Fack ju Göhte)

Den småkriminelle Zeki Müller blir ansatt som lærervikar ved Göhte videregående skole. Grunnen til dette er ikke et plutselig kall til læreryrket, men fordi pengene fra det forrige ranet hans ligger begravet under gymsalen.

Handling

Zeki Müller slipper ut av fengsel. Han har sonet en straff på 13 måneder etter et ran. Kjæresten hans har tatt vare på ransutbyttet mens han har sittet inne. Nå vil han gjerne ha tak i pengene.

Det viser seg at hun har gjemt pengene på en byggeplass ved Göhte videregående skole. Mens Zeki har sittet i fengsel, har det blitt bygget en gymsal over det stedet pengene ligger begravet. Müller er i knipe. Han skylder penger til en kriminell og er avhengig av å få tak i pengene.

Han bestemmer seg for å søke jobb som vaktmester på skolen. Tilfeldighetene vil ha det til at han blir ansatt som lærervikar. Skolen har store disiplinære utfordringer, spesielt i klasse 10B, som daglig driver lærerne til vannvidd. Klarer Müller å få tak i pengene? Og klarer han å hanskes med utagerende elever og plagsomme kollegaer?

Sist oppdatert 21.06.2019
Skrevet av Tina Andersson
Rettighetshaver: Norgesfilm AS

Læringsressurser

Identitet

Kildemateriale