Tilberedning av grønnsakerRiktig tilberedningsteknikk er viktig for å få best mulig resultat på grønnsakene.
KålveksterVi har flere forskjellige typer kålvekster. Her får du vite forskjellen i bruksområder, næringsinnhold og tilberedning.
Løk- og purreveksterLøk- og purrevekster er mye brukte grønnsaker både på restauranter og på hjemmekjøkken. Lær om forskjellen i bruksområder, næringsinnhold og tilberedning.
RotgrønnsakerRotgrønnsaker har til alle tider blitt mye brukt i Norge og Norden. Her får du vite forskjellen i bruksområder, næringsinnhold og tilberedning.
GrønnsaksfrukterGrønnsaksfrukter inneholder mye antioksidanter, mineraler og vitaminer. Her får du vite forskjellen i bruksområder, næringsinnhold og tilberedning.
StengelveksterStengelvekster hører til grønnsaker der stengelen er den spiselige delen. Her får du vite forskjellen i bruksområder, næringsinnhold og tilberedning.
SoppSopp er organismer som skiller seg fra planter ved at de mangler blader, klorofyll, blomster og røtter.
Frø og belgveksterFrø og belgvekster spises både rå og varmebehandlet. Her får du vite forskjellen i bruksområder, næringsinnhold og tilberedning.
Salat og bladgrønnsakerVi har mange typer salater. De har forskjellige smaker og farger, og forskjellig næringsinnhold.
KrydderurterKrydderurter er appetittvekkende og setter smak på maten vår. De ulike urtene har ulike bruksområder.
PotetPotet er det mest brukte metningsgarnityret vi har i Norge. Det finnes utallige forskjellige typer potet og bruksområder for potet.