Læringssti
Du er nå inne i en læringssti:
Bærekraftig mat
Skrevet av Thomas Bedin, Camilla Øvstebø, Hege Nikolaisen og Vigdis Haugan.
Sist oppdatert 8.11.2023
Skrevet av Thomas Bedin, Camilla Øvstebø, Hege Nikolaisen og Vigdis Haugan.
Sist oppdatert 8.11.2023
Spise bærekraftig for å redde verden?
I denne læringsstien skal dere bli kjent med hva som menes med et bærekraftig kosthold og diskutere hvordan kostholdet vårt kan bli mer bærekraftig.
Dere skal
se nærmere på ulike utfordringer knyttet til produksjon og forbruk av mat
bli kjent med hva et bærekraftig kosthold kan innebære
diskutere hvilke kostholdsvaner dere har, og hvordan disse påvirker bærekraftig utvikling
finne ut hva dere har lyst til å jobbe videre med som er knyttet til bærekraftig kosthold