Hopp til innhold
Meny
Søk
Velg språk
Logg inn
NDLA forside
|
Bransje og arbeidsliv (RM-RMF vg1)
Bransje og arbeidsliv (RM-RMF vg1)
Felles programfag sammen med:
Råvare, produksjon og kvalitet (RM-RMF vg1)
Vis kompetansemål
Om faget
Service
Kommunikasjon og relasjonsbygging
Yrkene innen restaurant- og matfag
Faguttrykk
Etikk og arbeidsmoral
Partene i arbeidslivet
Førstehjelp
Ops, noe gikk galt
Beklager, en feil oppstod.
Kom igang:
Gå til forsiden
Yrkene innen restaurant- og matfag
Innenfor restaurant- og matfagene kan du utdanne deg til mange spennende og kreative yrker. Bransjen vokser i stor skala, både nasjonalt og internasjonalt, og det er et stort behov for arbeidskraft.
Læringsressurser
Yrkene innen restaurant- og matfag
Fagstoff
Fagområdene på restaurant- og matfag
Baker
Konditor
Kokk
Ernæringskokk
Servitør
Slakter
Kjøttskjærer
Pølsemaker
Ferskvarehandler
Fagarbeider i industriell matproduksjon
Fagarbeider i sjømatproduksjon
Oppgaver og aktiviteter
Yrkesidentitet
Logg inn med Feide