Hopp til innhold
Meny
Søk
Velg språk
Velg språk
Logg inn
NDLA forside
Naturfag (RM)
Naturfag (RM)
Vis kompetansemål
Om naturfag
Forskning, metoder og modeller
Utforskning, risiko og rapport
Teknologi og bærekraft
Næringsstoffer
Kosthold
Mikroorganismer
Stoffer
Stoffer
Undersøk egenskaper til stoffer som du møter i restaurant- og matfag og i ditt framtidige yrke.
Bilde:
Bon Appetit, NTB
/
CC BY-NC 4.0
Emner i Stoffer
Kjemiske bindinger
Syrer og baser
Organiske stoffer
Syrer og baser
Syrer og baser er viktige stoffer i restaurant- og matfag. De påvirker både smak, konsistens og holdbarhet på maten.
Bilde:
Maskot, NTB
/
CC BY-NC 4.0
Læringsressurser
Syrer og baser
Læringssti
Syrer og baser
Læringssti
Fagstoff
Syrer og baser
Fagstoff
pH
Fagstoff
Antioksidanter
Fagstoff
Oppgaver og aktiviteter
Hva vet du om syrer og baser?
Oppgaver og aktiviteter
Mål pH
Oppgaver og aktiviteter
Forsøk: Syrer og baser i yrket ditt
Oppgaver og aktiviteter
Forsøk: Hvor super er supermaten?
Oppgaver og aktiviteter
Vurderingsressurs
Hva kan du om syrer og baser nå?
Vurderingsressurs