Hopp til innhold

Litterære tekster

Eksempel: søknad på sommerjobb

Tobias Rud
Strandveien 6b
0378 OSLO 29. januar 2018
tobias_rud@hotmail.com

Norges Blindeforbunds avd. for barn og ungdom
Postboks 5900 Majorstuen
0308 OSLO

Søknad på stilling som leder på sommerleir

Jeg viser til annonse på finn.no datert 25. januar 2018 og søker med dette på stillingen som leder på Blindeforbundets sommerleir i Hurdal. Jeg vil gjerne jobbe både på barneleiren og på ungdomsleiren.

Jeg er født 2. august 1999 og går for tiden Vg2 studieforberedende på Fagerborg videregående skole i Oslo. Jeg har nettopp tatt førerkort og har også nylig gjennomgått førstehjelpskurs.

På fritiden driver jeg med padling og seiling og er vant til å være på sjøen. Dessuten liker jeg å stå på ski og gå turer med hunden min. Ellers er jeg en sosial gutt med godt humør. Jeg har lett for å bli kjent med nye mennesker og føler at jeg kommuniserer godt med både unge og gamle. Jeg er pliktoppfyllende og ansvarsfull, og ser det som viktig å være presis.

Ved siden av skolen er jeg også støttekontakt for en gutt på elleve år fire timer i uka. Da henter jeg ham på fotballtreningen, og vi drar hjem til ham og lager mat, gjør lekser, prater sammen og spiller spill.

En venninne av meg, Lina Olsen, jobbet for dere i fjor. Hun anbefalte meg å søke på stillingen. For et par uker siden var jeg med henne i Oslo sentrum. Da fulgte vi to blinde jenter som Lina var blitt kjent med i fjor. Det var en lærerik og hyggelig bytur!

Som referanse kan jeg oppgi Erica Wik, enhetsleder i bydelen St. Hanshaugen (tel. 957 03 632). Jeg håper på et positivt svar, og møter gjerne til samtale.

Med vennlig hilsen

Tobias Rud
Tobias Rud


2 vedlegg

CC BY-NC-SASkrevet av Valgerd Mørch.
Sist faglig oppdatert 24.01.2019

Læringsressurser

Yrkesretta sjangrer