Skip to content
Menu
Search
Choose language
Choose language
Norwegian Bokmål
Norwegian Nynorsk
Log in
NDLA frontpage
Raw Materials, Production, Sales and Service (RM-KOS vg2)
Råvarer og produksjon
Kraft, sauser og supper
Kraft, sauser og supper
I dette emnet får du en repetisjon fra Vg1 av de viktigste prinsippene for kraftkoking og tilberedning av de grunnleggende sausene og suppene. I tillegg repeterer vi hvordan du lager og bruker jevninger.
Show competence goals
Learning content
Lover og regler i oppvekstsektoren
Barnekonvensjonen
Subject material
Bli kjent med barnekonvensjonen
Task and activities
Barnehageloven
Subject material
Bli kjent med barnehageloven
Task and activities
Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver
Subject material
Bli kjent med rammeplanen for barnehagen
Task and activities
Rammeplan for SFO
Subject material
Opplæringsloven
Subject material
Kunnskapsløftet 2020, overordnet del
Subject material
Bli kjent med opplæringsloven
Task and activities
Taushetsplikt og opplysningsplikt
Subject material
Politiattest
Subject material
Helse og miljø i barnehage, skole og skolefritidsordning
Subject material
Bli kjent med forskrift om helse og miljø
Task and activities
Bli kjent med friluftsloven
Task and activities
Aktivitetsplikt
Subject material
Allemannsretten – hva har jeg lov til?
Subject material