Hopp til innhold

  1. Home
  2. Markedsføring og ledelse 1ChevronRight
  3. Psykologi og kjøpsatferdChevronRight
  4. KjøpsatferdChevronRight
  5. Rydd i toppen!ChevronRight
TasksAndActivitiesOppgaver og aktiviteter

Oppgave

Rydd i toppen!

Å lage tankekart er en god måte å få oversikt over begreper og sammenhenger på. Et tankekart skal vise hvordan et tema er delt opp i forskjellige undertema, og hvilke faguttrykk og begreper som hører inn under hvert undertema. Bruk papir og blyant eller Coggl på nett.

Sammenheng og oversikt

Finn frem et stort ark og noen fargestifter. Bruk hovedpunktene i kapittelet om kjøpsatferd som utgangspunkt for tankekartet ditt, og sett på de nøkkelordene, fargene, illustrasjonene og bildene som får deg til å huske stoffet. (Tips: Se på venstremenyen for kapittel fem. Den gir deg en god pekepinn om hva som er hovedpunktene i kapittelet.)

Når du lager et slikt strukturert tankekart, bruker du både hendene og øynene. Du blir bevisst på hvordan innholdet henger sammen rent logisk, og du tvinges til å sile bort alt som er mindre viktig. Derfor er det å lage tankekart en læringsmetode som fungerer godt for mange.

Dersom du foretrekker å lage tankekartet elektronisk, gjør du det. Det finnes flere gratis tankekartprogrammer du kan laste ned, for eksempel Coggl.

Læringsressurser

Kjøpsatferd

SubjectEmne

Fagstoff

SubjectEmne

Oppgaver og aktiviteter

SubjectEmne

Vurderingsressurs