Læringsressurser
Undervisningsfilmer om fisk
Hva er kjernestoff og tilleggsstoff?
Fagstoff
Rå fisk og sjømat
KjernestoffKokt og dampet fisk
KjernestoffBaking av hel fisk
KjernestoffFritering og gratinering av fisk
KjernestoffFarsert fisk
KjernestoffSalting og speking av fisk
KjernestoffGrilling og steking av fisk
KjernestoffFiskegryte
KjernestoffJakta på kvalitet
KjernestoffSushi på norsk
KjernestoffFiletering av flatfisk
KjernestoffFisk på tunga
KjernestoffKonservering
KjernestoffEn kald fisk
KjernestoffPå sporet
KjernestoffPakk meg inn
KjernestoffVerdien av fisk
KjernestoffFisken som gjorde Norge kjent i verden
KjernestoffNorge – verdens fremste sjømatnasjon
KjernestoffHoldbarhet for fisk
KjernestoffMerkeordning for fiskeprodukter
KjernestoffSlik bevares fiskens kvalitet
KjernestoffFiletering av flatfisk
Kjernestoffkorleis filetere laks og ørret
KjernestoffFiletering av flate fisker
KjernestoffSlik tar du bort fiskeskinn og bein
KjernestoffFiskekaker
KjernestoffFiskefarse
KjernestoffGravlaks
KjernestoffGravlaks
KjernestoffFiskegrateng
KjernestoffGrilla laks med salsa av ananas
KjernestoffRakfisk
KjernestoffHvordan lage maki sushi
KjernestoffHvordan lage nigiri-sushi
KjernestoffHvordan lage ura-maki sushi
KjernestoffHvordan lage sashimi
KjernestoffTorsk - Charles Tjessem
KjernestoffUer med kålstuing
KjernestoffTorsk med lever og rogn
KjernestoffSteikt torsk med potetaioli
KjernestoffTorsk - Krydderstekt
Kjernestoff- Kjernestoff
Film fra NRK om kveiteDu er her
Fisk 1 - ørret
KjernestoffFilm fra NRK om makrell
KjernestoffFilm fra NRK om sei
Kjernestoff