Hopp til innhold

  1. Home
  2. Kokk- og servitørfag Vg2ChevronRight
  3. Råvarer og produksjonChevronRight
  4. FiskChevronRight
  5. Tilberedning av fiskChevronRight
  6. Måter å tilberede fisk på – bakt i ovn og bresertChevronRight
SubjectMaterialFagstoff

Fagartikkel

Måter å tilberede fisk på – bakt i ovn og bresert

Det fins mange måter å tilberede fisk på. Her skal du få lære om bakt og bresert fisk. Bresere vil si å tilberede hele eller store stykker kjøtt, fisk eller grønnsaker i væske i en gryte med lokk.

Bakt torskefilet på en tallerken med appelsin og ingefærkokte gulerøtter.

Bresert

Bresering av fisk. Illustrasjon.

Bakt i ovn

Innbakt hel fisk, innbakt fiskefilet, vanlig bakt fisk. Illustrasjon.

Læringsressurser

Tilberedning av fisk