1. Home
  2. Restaurant- og matfag Vg1ChevronRight
  3. HygieneChevronRight
  4. Trygg matChevronRight
  5. Oppvasktips for storkjøkkenChevronRight
SubjectMaterialFagstoff

Fagstoff

Oppvasktips for storkjøkken

(CC BY-SA)TimeSist oppdatert 22.04.2016

Læringsressurser

Trygg mat

SubjectEmne

Fagstoff

  • SubjectMaterialFagstoff

    Internkontroll Mat

    Kjernestoff
  • SubjectMaterialFagstoff

    Hvordan sikre trygg mat?

    Kjernestoff
  • SubjectMaterialFagstoff

    Smilefjesordningen

    Kjernestoff
  • SubjectMaterialFagstoff

    Holdbarhetsdato

    Kjernestoff
  • SubjectMaterialFagstoff

    Oppbevaring av mat

    Kjernestoff
  • SubjectMaterialFagstoff

    Internkontroll i bedriften

    Kjernestoff
  • SubjectMaterialFagstoff

    HACCP

    Kjernestoff
  • SubjectMaterialFagstoff

    Næringsmiddelhygiene

    Kjernestoff
  • SubjectMaterialFagstoff

    Riktig oppbevaring av mat

    Kjernestoff
  • SubjectMaterialFagstoff

    Smilefjesordningen

    Kjernestoff
  • SubjectMaterialFagstoff

    Renhold, hygiene og kvalitetskontroll av matvarer

    Kjernestoff
  • SubjectMaterialFagstoff

    Oppvasktips for storkjøkken

    Kjernestoff
SubjectEmne

Oppgaver og aktiviteter

  • TasksAndActivitiesOppgaver og aktiviteter

    Sykdom fra mat og drikke

    Kjernestoff
  • TasksAndActivitiesOppgaver og aktiviteter

    Mattrygghet og hygiene

    Kjernestoff

Ansvarlig redaktør: Christer GundersenUtgaveansvarlig: Pål Frønsdal

Nettstedet er utarbeidet av NDLA med åpen kildekode.