1. Home
  2. Restaurant- og matfag Vg1ChevronRight
  3. RåvarerChevronRight
  4. Fett og fettstofferChevronRight
  5. Oppgave om fett og fettstoffer ChevronRight
TasksAndActivitiesOppgaver og aktiviteter

Oppgaver og aktiviteter

Oppgave om fett og fettstoffer

I denne oppgaven skal du bli litt bedre kjent med de vanligste fettypene vi bruker på kjøkkenet.

En skål som fulles opp med olivenolje. Foto.

Informasjon om oppgaven

Dette er en teoretisk oppgave der du skal bruke Internett eller kokeboken din til å finne fakta om

  1. smør
  2. margarin
  3. oljer

Viktige stikkord det kan være nyttig å undersøke:

  • historie
  • råvare
  • oppbevaring
  • produksjon
  • næringsinnhold
  • bruksområde

Presenter gjerne arbeidet ditt for de andre i klassen.

Læringsressurser

Fett og fettstoffer