Hopp til innhold

  1. Home
  2. Restaurant- og matfag Vg1ChevronRight
  3. RåvarerChevronRight
  4. FiskChevronRight
  5. Temaoppgave Sjømat ChevronRight
TasksAndActivitiesOppgaver og aktiviteter

Oppgaver og aktiviteter

Temaoppgave Sjømat

Ukesoppgave i temaet sjømat – fisk og skalldyr – praktisk

To kokker tilbereder mat ved en benk på et kjøkken. Foto.

Informasjon om oppgaven

Oppgaven fordeler seg over fire dager og inkluderer forskjellige menyer. Oppgaven kan gjerne fordeles på to perioder (høst og vinter). Elevene deles inn i grupper på cirka fire personer. Elever og lærer forbereder seg ved å lage arbeidsplaner og gå gjennom fagstoff som er knyttet til praksis. Etter gjennomgangen av fagstoffet og skriving av arbeidsplaner møter alle elevene hver dag på praksisverkstedet i korrekt arbeidsuniform. Du finner oppgaven ved å trykke på linken her:

Temahefte - Sjømat

Filer

Læringsressurser

Fisk

SubjectEmne

Fagstoff

SubjectEmne

Oppgaver og aktiviteter