Ved å jobbe med denne oppgaven vil du få kunnskap om tilberedning av kylling og kalkun med tilbehør, samt hvordan du oppbevarer og embalerer det ferdige produktet.

Informasjon om oppgaven
Denne oppgaven går over 2 dager. Dere skal på første dag beine ut og lage retter av kylling og på andre dag beine ut og lage kalkunretter. Du skal, sammen med gruppen din, lage en arbeidsplan. Deretter skal du utføre arbeidet med å lage produktene, pakke, merke og lagre dem. Etter endt arbeidsdag skal du vurdere din kunnskap om emnet. Klassen deles inn i grupper på 3–4. Temahefte og oppskrifter finner du ved å trykke på lenken her:
Temahefte fjærfe
Filer
Læringsressurser
Fjærfe
Fagstoff
Fjærfe
KjernestoffKalkun
KjernestoffKylling
KjernestoffHvitt kjøtt i ernæringen
KjernestoffKyllingens og kalkunens verdikjede
KjernestoffUtbeining av kylling
KjernestoffSteking av kyllingfilet
KjernestoffSteking av kyllingfilet til mange
KjernestoffKokt kjøtt og kyllingfrikassé
Kjernestoff
Oppgaver og aktiviteter
- Kjernestoff
Temaoppgave FjærfeDu er her
Fjærfe
Kjernestoff