Læringsressurser
Kjøtt og tilberedning
Fagstoff
Kjøtt
KjernestoffKjøtt - Presentasjon
KjernestoffKjøtt og kjøttprodukter
KjernestoffNæringsstoffer i kjøtt
KjernestoffMerking av kjøtt
KjernestoffMarinering
KjernestoffGrilling
KjernestoffHelstekt svinefilet
KjernestoffStek
Kjernestoff- Kjernestoff
Helstekt entrecôteDu er her
Helstekt filet av storfe
KjernestoffSlik steker du biff til mange
KjernestoffSteking av biff
KjernestoffSteking av kotelett
KjernestoffKoking av kjøtt
KjernestoffFårikål
KjernestoffKjøtt 1 - kokt kjøtt - lammefrikassé
KjernestoffKjøtt 4 - kokt kjøtt - Lammeskank
KjernestoffKjøtt 3 - kokt kjøtt - Oksehale
KjernestoffSlik griller du store stykker
KjernestoffSlik griller du små stykker
KjernestoffJul hos Emmas - Tromsø
KjernestoffCarpaccio - variant
Kjernestoff
Oppgaver og aktiviteter
Kjøtt
Kjernestoff