I denne filmserien kan du lære deg grunnleggende tilberedningsmetoder for stek.
Slik surrer du en stek.
Steking av stek i ovn
Oppvarming av stek i skiver
Steking av grytestek
Lammestek
Steking av lammestek
Læringsressurser
Kjøtt og tilberedning
Fagstoff
Kjøtt
KjernestoffKjøtt - Presentasjon
KjernestoffKjøtt og kjøttprodukter
KjernestoffNæringsstoffer i kjøtt
KjernestoffMerking av kjøtt
KjernestoffMarinering
KjernestoffGrilling
KjernestoffHelstekt svinefilet
Kjernestoff- Kjernestoff
StekDu er her
Helstekt entrecôte
KjernestoffHelstekt filet av storfe
KjernestoffSlik steker du biff til mange
KjernestoffSteking av biff
KjernestoffSteking av kotelett
KjernestoffKoking av kjøtt
KjernestoffFårikål
KjernestoffKjøtt 1 - kokt kjøtt - lammefrikassé
KjernestoffKjøtt 4 - kokt kjøtt - Lammeskank
KjernestoffKjøtt 3 - kokt kjøtt - Oksehale
KjernestoffSlik griller du store stykker
KjernestoffSlik griller du små stykker
KjernestoffJul hos Emmas - Tromsø
KjernestoffCarpaccio - variant
Kjernestoff
Oppgaver og aktiviteter
Kjøtt
Kjernestoff