Hopp til innhold

  1. Home
  2. Restaurant- og matfag Vg1ChevronRight
  3. Tilberedning og produksjonChevronRight
  4. BakingChevronRight
  5. Korn og kornprodukter − temaoppgaveChevronRight
TasksAndActivitiesOppgaver og aktiviteter

Oppgaver og aktiviteter

Korn og kornprodukter − temaoppgave

Ved å jobbe med denne oppgaven vil du få kunnskap om å lage og emballere ulike typer gjærdeig, flatbrød, mørdeig og frokostblandinger. Du lærer også teori om de ulike produktene.

Baker som tar ut brød fra en bakerovn. Foto.

Informasjon om oppgaven

Oppgaven går over to dager. Sammen med gruppen din skal du lage både arbeidsplan og mise en place-liste. Deretter skal du utføre arbeidet med å lage produktene, pakke, merke og lagre dem. Etter endt arbeidsdag skal du vurdere kunnskapen din om emnet. Klassen deles inn i grupper på 3−4 personer (4 grupper per klasse). Oppgaven finner du ved å trykke på lenken her:

Arbeidshefte – Korn og kornprodukter

Læringsressurser

Baking