Hopp til innhold
Velg målform: Bokmål
ChevronDown
Råvare, produksjon og kvalitet (RM Vg1)
HMS, ergonomi og verneutstyr
Kosthold og helse
Mat og kultur
Hygiene og mattrygghet
Råvarer, tilberedning og produksjon
Bærekraftig produksjon
Servering og drikkevarer
Emballering og merking
Om faget
Råvarer, tilberedning og produksjon
Å foredle råvarene på en god måte er viktig både for å framheve smaken, øke holdbarheten og jobbe på en bærekraftig god måte. Best mulig tilberedning og produksjon i alle ledd er viktig for god økonomi i bedriften du skal jobbe i.
Vis mer
ChevronDown
emner
Sensorikk og smak
Maskiner, utstyr og håndverksferdigheter
Grønnsaker
Frukt og bær
Poteter, ris og pasta
Kjøtt
Fjærfe
Fisk
Skalldyr og bløtdyr
Egg
Melk og meieriprodukter
Korn og mel
Desserter
Krydder og smaksstoffer
Fett og fettstoffer
Krafter, sauser og supper
Du er her
MenuBook
Råvare, produksjon og kvalitet
Velg målform: Bokmål
ChevronDown