Hopp til innhold

Oppgave

Lær med digital tavle!

LK06
To hender som holder en Ipad. På skjermen på Ipaden er det flere små fargerike bilder. Ved siden av Ipaden ligger en notatbok og et headset. Foto.

Presenter, oppsummer, gi din mening, illustrer med tekst, lyd, bilde og video, sammen med andre eller alene. Gå inn på Padlet.com, registrer deg og lag din egen padlet. Bruk den som presentasjonsverktøy, til repetisjon og til oppsummering før eksamen.

Lag en digital tavle med tittelen «Segmenter og målgrupper»

Opprett en digital tavle der du presenterer det du mener er de viktigste poengene fra emnet om segmenter og målgrupper. Dersom du foretrekker å lage en kollasj med papir og penn i stedet for en digital tavle, gjør du det. I så tilfelle bruker du et stort ark, farger og bilder fra blader og aviser.

Ta utgangspunkt i et marked og del det opp i segmenter og eventuelt undersegmenter. Vis noen av de målgruppene du ser for deg finnes bak segmentene. Ta også for deg segmenteringsstrategier.

Du kan lage tekst selv eller bruke tekst fra pressen som passer inn. Bruk gjerne bilder, lydspor og filmer. Velg bakgrunn og fonter som passer for en spesiell målgruppe.

Sist oppdatert 05.09.2018
Skrevet av Live Marie Toft Sundbye

Læringsressurser

Segmenter og målgrupper