Hopp til innhold
SubjectMaterialFagstoff

Fagartikkel

Mat fra naturen

Her finner du mattips fra bær og vekster i naturen.

Bøtter med diverse skogsbær. Foto.

Bær

Klikk på navnet for å få oppskrifta.

Bær

Blåbærsyltetøy
Bringebærsyltetøy (kokt)
Bringebærsyltetøy (rørt)
Bærdessert
Bærsmoothie
Rognebærgele
Rognebærsaft
Rognebærsyltetøy
Syltetøy på tur
Trollkrem
Tyttebærsyltetøy (kokt)
Tyttebærsyltetøy (rørt)
Tyttebærdrikk

Sopper

Kantarellsuppe
Soppsaus
Steinsopp (varm)

Ville vekster

Bjørkesaft
Brenneslesuppe

Fisk og sjømat

Fisk stekt på fjøl
Fiskesuppe
Kystsalater
Saltvannsfisk, kokt

Sist oppdatert 22.11.2018
Skrevet av Kolbjørn Ekker, Jan Bolle og Oddbjørg Vatn Slapgaard

Læringsressurser

Friluftsaktiviteter – planlegging og gjennomføring