Læringsressursar
Undervisningsfilmar om frukt og grønsaker
Fagstoff
- Kjernestoff
Grilling og steking av grønnsakerDu er her
Blansjering av grønnsaker
KjernestoffKokte og dampede grønnsaker
KjernestoffFarsering og fritering av grønnsaker
KjernestoffGlasering av grønnsaker
KjernestoffGratinerte grønnsaker
KjernestoffKokte, moste og stuede grønnsaker
KjernestoffBlansjering av sukkererter
KjernestoffKutting à la Julienne
KjernestoffKutting til wok
KjernestoffOppkuttede grønnsaker
KjernestoffGrunnleggende kutteteknikk
KjernestoffSalater
KjernestoffFruktbolle
KjernestoffFrukt og grønt i en boks
KjernestoffFrukt og grønt på grillen
KjernestoffOppkuttet frukt
KjernestoffFruktspyd
KjernestoffFruktfat
KjernestoffMango
KjernestoffPapaya
KjernestoffAnanas
Kjernestoff