Læringsressursar
Undervisningsfilmar om frukt og grønsaker
Fagstoff
Grilling og steking av grønnsaker
KjernestoffBlansjering av grønnsaker
Kjernestoff- Kjernestoff
Kokte og dampede grønnsakerDu er her
Farsering og fritering av grønnsaker
KjernestoffGlasering av grønnsaker
KjernestoffGratinerte grønnsaker
KjernestoffKokte, moste og stuede grønnsaker
KjernestoffBlansjering av sukkererter
KjernestoffKutting à la Julienne
KjernestoffKutting til wok
KjernestoffOppkuttede grønnsaker
KjernestoffGrunnleggende kutteteknikk
KjernestoffSalater
KjernestoffFruktbolle
KjernestoffFrukt og grønt i en boks
KjernestoffFrukt og grønt på grillen
KjernestoffOppkuttet frukt
KjernestoffFruktspyd
KjernestoffFruktfat
KjernestoffMango
KjernestoffPapaya
KjernestoffAnanas
Kjernestoff