Hopp til innhald

  1. Home
  2. Kokk- og servitørfag Vg2ChevronRight
  3. Råvarer og produksjonChevronRight
  4. FiskChevronRight
  5. Undervisningsfilmar om fiskChevronRight
  6. Filetering av fiskChevronRight
SubjectMaterialFagstoff

Fagstoff

Filetering av fisk

Det finst fleire måtar å filetere fisk på. I denne filmserien vil du bli presentert for nokre vanlege metodar for filetering av rund- og flatfisk.

FooterHeaderIconFooter iconLK20
Filetering av flatfisk
Filetering av laks
Fiskekurs – filetering
Korleis filetere laks og aure?
Korleis filetere torsk, sei, hyse, lyr eller uer?
Filetering av flatfisk
Sist oppdatert 27.03.2020
Tekst: Jannike Gausdal og Einar Martin Kålen (CC BY-SA)

Læringsressursar

Undervisningsfilmar om fisk

Kva er kjernestoff og tilleggsstoff?