Læringsressursar
Undervisningsfilmar om kjøt
Fagstoff
Tartar
KjernestoffBresering av kjøtt
KjernestoffFarsering og fritering av kjøtt
KjernestoffRått kjøtt
KjernestoffGrilling og steking av kjøtt
KjernestoffSous-vide
KjernestoffGlasering av kjøtt
KjernestoffKoking, damping og sautering
KjernestoffDeling og skjæring av kjøtt
KjernestoffSteking av stek i ovn
KjernestoffSteking av grytestek
KjernestoffSlik steker du biff til mange
KjernestoffSlik lage du ein perfekt biff
KjernestoffHelstekt filet av storfe
KjernestoffProduksjon av bacon
KjernestoffProduksjon av pinnekjøtt
KjernestoffHeimelaga pinnekjøt
KjernestoffProduksjon av fenalår
KjernestoffProduksjon av spekeskinke
KjernestoffSalta og kokt kjøtt
KjernestoffKoking av kjøt
Kjernestoff- Kjernestoff
Koking av kjøttDu er her
Produksjon av deigar
KjernestoffProduksjon av farse
KjernestoffProduksjon av pølser
KjernestoffKjøttboller
KjernestoffSlik lager du karbonade
Kjernestoff3 retters festmeny
KjernestoffUtbeining av kylling
KjernestoffKyllingbryst med fenikkel
KjernestoffKokt kjøtt og kyllingfrikassé
KjernestoffSteking av kyllingfilet
KjernestoffSteking av kyllingfilet til mange
KjernestoffJulepostei
KjernestoffKyllingleverpostei i bacon
Kjernestoff