Hopp til innhald

  1. Home
  2. Restaurant- og matfag Vg1ChevronRight
  3. RåvarerChevronRight
  4. FiskChevronRight
  5. Temaoppgåve – Sjømat ChevronRight
TasksAndActivitiesOppgaver og aktiviteter

Oppgaver og aktiviteter

Temaoppgåve – Sjømat

Vekesoppgåve i temaet sjømat – fisk og skaldyr – praktisk

To kokkar lagar til mat ved ein benk på eit kjøkken. Foto.

Informasjon om oppgåva

Oppgåva fordeler seg over fire dagar og inkluderer ulike menyar. Oppgåva kan gjerne fordelast på to periodar (haust og vinter). Elevane blir delte inn i grupper på om lag fire personar. Elevane og læraren førebur seg ved å lage arbeidsplanar og gå gjennom fagstoff som er knytt til praksis.

Etter at ein har gjennomgått fagstoffet og skrive arbeidsplanar møter alle elevane kvar dag på praksisverkstaden i korrekt arbeidsuniform.

Oppgåva finn du ved å trykkje på lenkja her:

Temahefte - Sjømat

Filer

Læringsressursar

Fisk

SubjectEmne

Fagstoff

SubjectEmne

Oppgaver og aktiviteter