Læringsressursar
Fisk
Fagstoff
Fisk
KjernestoffSjømat – fisk
KjernestoffFisk er sunt
KjernestoffKorleis vurdere kvaliteten på fisk
KjernestoffKjøling, frysing og innpakking
KjernestoffFiskeleksikon
KjernestoffSkreifiske
KjernestoffHaldbarheit for fisk
KjernestoffMerkeordning for fiskeprodukta
KjernestoffSlik bevarast fiskens kvalitet
KjernestoffSkinnstekt laks
KjernestoffTorsk med lever og rogn
KjernestoffFiskefarse
KjernestoffFiskekaker
KjernestoffFisk – fangsthandsaming
KjernestoffLaksepate
KjernestoffOljeposjert laks
KjernestoffOvnsbakt laks
KjernestoffTorsk - Charles Tjessem
Kjernestoff- Kjernestoff
PlussprodukterDu er her
Filetering av laks
KjernestoffFiletering av fisk
KjernestoffKonservering av fisk
KjernestoffSushi
Kjernestoff
Oppgaver og aktiviteter
Temaoppgåve – Sjømat
KjernestoffFordjupingsoppgåve – fisk
KjernestoffTemaoppgåve - Fisk
Kjernestoff